Laddar Laddar innehåll ...

Chef reception, städ och vaktmästeri

Sånga-Säby söker nu en ansvarig chef för reception, städ och vaktmästeri

Sånga-Säby Hotell & Konferens är ett helägt dotterbolag till Bygruppen AB som ägs av LRF (Lantbrukarnas Riksförbund), och bedriver hotell- och konferensverksamhet på Sånga-Säby som ligger i Ekerö kommun. Vi har en tydlig miljöprofil i samklang med att vara ett skyltfönster för råvaror från Sveriges bönder. Nu söker vi en ansvarig chef för reception, städ och vaktmästeri till vår idylliska anläggning.

Om rollen
Som chef har du ett övergripande ansvar för att verksamheten i receptionen, vaktmästeriet och på Hus (dvs. städ) fungerar praktiskt och håller hög standard. Du är ansvarig för att receptionen levererar hög service i enlighet med företagets affärsplan och det Goda värdskapet, stöttar arbetsledare på Hus i den dagliga verksamheten, samt arbetsleder vaktmästeriet. Du rapporterar till Hotelldirektören och ingår i chefsgruppen.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet bidrar du till att Sånga-Säbys gäster och kunder får personlig service, i enlighet med avdelningens handlingsplan, företagets affärsidé och värderingar. Du har ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet och att företagets miljöriktlinjer tillämpas av dina medarbetare. Du ansvarar även för att Sånga-Säby har en fungerande AV-teknik och verksamhetssystem.

Exempel på arbetsuppgifter:

Personalansvar:
- Ansvarig för schemaläggning av personal i enlighet med kollektivavtal och årsarbetstidsavtal.
- Kontroll av tidrapporter
- Medarbetarsamtal med all fast anställd personal
- Lönesättning
- Rekrytering av personal
- Säkerställa att introduktion av nyanställda på avdelningen fungerar
Ekonomi:
- Budgetansvar
- Kontroll av fakturor samt fakturering
- Kontering

Arbetsmiljö:
- Rapportera avvikelser till Hotelldirektör, Säkerhetschef, Skyddsombud.
Säkerhet:
- Säkerställa att dina medarbetare har lämplig utbildning inom HLR, D-HLR, brand, säkerhet och första hjälpen.
- Är väl uppdaterad på säkerhetsrutiner för gäster och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på konferenshotell/ -reception, gärna i bokningssystemet Hotsoft eller annat bokningssystem. Erfarenhet av att leda andra/tidigare personalansvar är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du är van att arbeta i Word, Excel och Powerpoint.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Som person är du mycket serviceinriktad och lyhörd för gästens behov och önskemål. Du har en förmåga att arbeta pro-aktivt, se helheten och kan fatta beslut, planera och genomföra arbete på din avdelning utifrån verksamhetens behov. Du har ett intresse för ledarskapsfrågor och människor. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och prestigelös när du agerar i den dagliga driften, där det aktiva ledarskapet sker.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta närmsta chef, Hotelldirektör, Jenny Baudou, jenny.baudou@sanga-saby.se
Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du till Jenny, dock senast den 2018-05-20.
Intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

XS SM MD LG