Kock med mångårig erfarenhet till Sånga

Nu söker vi dig som tillsammans med vår kulinariske ledare och dina kollegor vill ansvara för Sångas utvecklingsresa inom gastronomi och restauration.

Vår vision är att utveckla Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Nu söker vi dig som tillsammans med vår kulinariske ledare och dina kollegor vill ansvara för Sångas utvecklingsresa inom gastronomi och restauration och som vill sätta måltidsupplevelsen och restaurangkonceptet vi skapar tillsammans på kartan.

Vem är du?

Du har flera års praktisk erfarenhet av kök i restaurangmiljö och/eller konferensmiljö och har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination. De måltider du presenterar är lagade med kärlek och omsorg och du har en stor passion för hantverket. Du sätter stort värde vid hållbarhet och kvalitet samt arbetar gärna med grönsaker i fokus med höga smaker och svenska råvaror. Vi lägger stor vikt vid att våra måltider som serveras är säsongsbetonade och kreativa. Då arbetet många gånger sker under högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, effektiv och flexibel. Du vill vara en del av ett team som alltid utvecklas och du inspirerar och engagerar dina kollegor. Du är också en person som har nära till skratt och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Meriterade:

  • Vana av Spectra och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem 
  • Andra språkkunskaper än svenska och engelska 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök såsom planering av menyer och förberedelser, beställningar, inventering, tillagning av både god frukost, inspirerande luncher samt härliga middagar. 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation, som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten är en heltidsanställning med varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. Ansöker gör du här!