Erfaren husfru sökes till Sånga

Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Vi söker världens bästa Husfru till Sånga

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker vi en av nyckelpersonerna till vårt team. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Till vår framtidsresa söker vi nu en person som älskar att leverera gästupplevelser värda att minnas. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna med städning, personalansvar, schemaläggning, beställningar, kontakter med leverantörer, uppföljning och kvalitetssäkring har du ett skarpt öga för de små och viktiga detaljerna. Du kommer också att rekrytera och lära upp ny personal, bygga upp rutiner och processer på städavdelningen samt har ett nära samarbete med de övriga avdelningarna på Sånga. 

Vem söker vi? 
Vi söker en operativ husfru och person som har flera års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och älskar ordning och reda. Som person älskar du gästkontakten och bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt liksom dina kollegor.

Du är en allkonstnär där ingenting sitter fast och du arbetar som bäst när det är mycket att göra. Du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra.

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. Förutom våra värdeord delar du även vår värdering att verka för en hållbar samhällsutveckling.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet som husfru
  • Vana av Spectra och/eller andra Hotellsystem
  • Andra språkkunskaper än svenska och engelska

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider – dag, kväll och helg.

Tillträde efter överenskommelse. Du kommer att ingå i Sångas driftgrupp.

Då vi är belägna endast en halvtimme från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Hotellansvarig, Pernilla Rehnberg, på mail:pernilla.rehnberg@sanga-saby.se eller tel: 070-495 49 00.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan, i form av CV och ansökningsbrev, dock senast den 2021-05-01. Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan snarast. Ansök här!
Vi ser fram emot din ansökan!