Hovmästare sökes till Sånga

Du älskar att ge dina gäster oförglömliga upplevelser och har ett fantastiskt värdskap som du levererar äkta och prestigelöst. Ansök här.

Vår vision är att utveckla Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Nu söker vi dig som tillsammans med vår kulinariske ledare och dina kollegor vill vara med på Sångas utvecklingsresa inom gastronomi och restauration och som vill sätta måltidsupplevelsen och restaurangkonceptet vi skapar tillsammans på kartan.

Vem är du?

Du har flera års praktisk erfarenhet av restaurang-och matsalsarbete och ett genuint intresse för mat och dryck i kombination. Du älskar att ge dina gäster oförglömliga upplevelser och har ett fantastiskt värdskap som du levererar äkta och prestigelöst. Du är skicklig på att få dina kollegor att växa och att inspireras och engageras. I verksamhetens mitt där allt händer är platsen du älskar att vara på och du vill vara del av ett team som hela tiden vill utvecklas. Du har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterade:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning på gastronomi/besöksnäringen
  • Sommelierutbildning
  • Vana av Spectra och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem
  • Andra språkkunskaper än svenska och engelska


Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangen såsom planering, beställningar, servering och uppdukning av både frukost, luncher, te/kaffe bufféer samt middagar och även servering i övriga utrymmen såsom konferens, relaxen vid vattnet, barer och lounger.

Du hjälper också till med schemaläggning och personalplanering samt annat förekommande administrativt arbete. Det förekommer även visst receptionsarbete.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation, som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anne Torjussen, Kulinarisk ledare Kök & Restaurang, via mail: anne.torjussen@sanga-saby.se

Ansökan

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 maj. Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar här. Vi ser fram emot din ansökan!