Gästserviceproffs till Sångas team

Nu söker vi branschens bästa till vårt Gästserviceteam på Sånga!

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker gästserviceproffs till vårt team. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Till vår framtidsresa söker vi nu ett team som älskar att leverera gästupplevelser värda att minnas. Gästservice är de som möter gästen vid ankomst, checkar in och ser till att gästerna trivs hos oss, både när det gäller konferens- och privatgäster. Gästservice ser även till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda inför gästernas ankomst. Förutom den dagliga driften förekommer även arbetsuppgifter inom försäljning- och bokning, servering eller hos någon annan av kollegorna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger.

Vem söker vi? 

Som person älskar du gästkontakten och bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är en allkonstnär där ingenting sitter fast och du arbetar som bäst när det är mycket att göra. Du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du är noggrann och strukturerad, tar egna initiativ och har en superstark problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller konferens sedan tidigare samt har god kunskap i hotellsystem (PMS), gärna Spectra. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav. Du rapporterar till försäljnings- och gästservicechefen.

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. Förutom våra värdeord delar du även vår värdering att verka för en hållbar samhällsutveckling.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö där vi ser medarbetaren som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Försäljnings- och Gästservicechef, Amelie Lagerqvist på amelie.lagerqvist@sanga-saby.se

Ansökan:

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via länken nedan, dock senast den 2021-05-16. Intervjuer görs löpande och tillsättning sker under våren samt i sommar inför öppning. Varmt välkommen med din ansökan här!