Gästserviceansvarig

Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus – då är det här en tjänst för dig.

Vi söker Gästserviceansvarig till Sånga

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker vi en av nyckelpersonerna till vårt team. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Till vår framtidsresa söker vi nu en person som älskar att leverera gästupplevelser värda att minnas. Gästservice är det team som möter gästen vid ankomst, checkar in och ser till att gästerna trivs hos oss, både när det gäller konferens- och privatgäster. Gästservice ser även till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda inför gästernas ankomst. Du arbetar tätt tillsammans med försäljnings- och bokningsavdelningen där du även kommer ha vissa arbetsuppgifter.  I uppstartsfasen har vi mycket som ska komma på plats och vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga upp rutiner och processer inom reception och/eller konferens. Som ansvarig ingår arbetsuppgifter som schemaläggning och planering förutom den dagliga driften. Tjänsten är en heltidsanställning med varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger.

Vem söker vi? 

Som person älskar du gästkontakten och bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är en allkonstnär där ingenting sitter fast och du arbetar som bäst när det är mycket att göra. Du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra. 

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. Förutom våra värdeord delar du även vår värdering att verka för en hållbar samhällsutveckling.

 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö där vi ser medarbetaren som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

 

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Försäljnings- och Gästservicechef Amelie Lagerqvist på amelie.lagerqvist@sanga-saby.se

 

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via länken nedan, dock senast den 2021-05-09. Intervjuer görs löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person. Varmt välkommen att söka tjänsten här!