Branschens bästa inom försäljning och bokning

Till vår framtidsresa söker vi nu dig som vill vara med och starta upp försäljningen av Nya Sånga.

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och vi söker nu en erfaren försäljnings- och bokningsagent.

Sånga är mötesplatsen som är belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar, med det moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse tillsammans. 

Sånga erbjuder 27 konferenslokaler i olika storlekar, 143 hotellrum med 262 bäddar samt en fantastisk lada, en stor trädgård, en ekpark, skog och åkermark som ger oändliga möjligheter för utveckling av produkten.

Till vår framtidsresa söker vi nu dig som vill vara med och starta upp försäljningen av Nya Sånga. Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet av försäljning och bokning av såväl konferens och event som privatgäster. I de dagliga arbetsuppgifterna på Sånga är du mötesrådgivare som offererar, prissätter, presenterar och hjälper konferensbokaren med både mötesupplägg och detaljplanering. I uppstartsfasen har vi mycket som ska komma på plats och vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga upp rutiner och processer i försäljnings- och bokningsarbete samt att du har ett stort intresse och förståelse för bokningssystem (gärna Spectra) och dess uppbyggnad. Efter öppningen ingår även visst receptionsarbete och det kan förekomma kvälls- och helgpass då och då. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav. Du rapporterar till försäljnings- och marknadschefen.
 
Vem söker vi? 
Som person älskar du gästkontakten. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad och en målfokuserad ”doer”. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder,
respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 
 
För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Försäljnings- och Marknadschef Amelie Lagerqvist på amelie.lagerqvist@sanga-saby.se

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via länken nedan, dock senast den 2021-03-21. Intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansöka kan du göra här!