Vi söker fastighetsskötare/tekniker till Sånga

Till vår framtidsresa söker vi nu kollegor till vår fastighetsavdelning. Du kommer att arbeta i team med övriga avdelningar och skapa vår gästupplevelse. Din närmaste chef är ansvarig över fastighetsavdelningen och den du rapporterar till. Tillsammans sköter ni de dagliga rutinerna kring fastighetssystem samt trädgårds-och fastighetsskötsel. Bland annat kommer du att rutinmässigt kontrollera system och funktioner, aktivt arbeta med fastigheternas underhåll och hålla vår utemiljö välskött under årets alla växlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och tidigare vana samt är intresserad av fastighets- och trädgårdsskötsel samt är nyfiken på att lära sig vår verksamhet. Meriterande är dokumenterade kunskaper för yrket. Primärt för fastighetssystem, brand och vattensäkerhet samt ventilation och värme. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, samt att kunna förstå och uttrycka dig på engelska. Dator är ett självklart arbetsredskap hos oss som du är van att arbeta med. (E-post, Officepaketet, fastighetssystem). Vidare ser vi att du är händig, har intresse av teknik, gärna bred kompetens inom detta område och har förmåga att se vad som behöver göras och kan ta eget initiativ till förbättringar.

Vem söker vi?

Som person är du serviceorienterad, initiativrik och en självgående problemlösare. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen periodvis är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Din läggning är positiv och du har förmågan att dela din energi med andra. Sedan förstår du också vikten av att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästernas bästa och tillsammans har kul på jobbet.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.  

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Vd Calle Glaumann på calle.glaumann@bygruppen.se

Ansökan
Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du här, dock senast den 2021-05-15. Intervjuer görs löpande och anställningsstart enligt ök.

Vi ser fram emot din ansökan!