Hälsokonferens medium

I det här paketet väljer du mellan en rad pulshöjande och roliga pass. Välj själva om ni vill ha ett pass eller fler. En konferens kombinerad med träning genererar ökad koncentration, högre inlärningsförmåga och ett gladare humör!

Hälsokonferens medium innehåller:
Konferenslokal
Förmiddagsfika med kaffe- och tebuffé, smoothies och smörgås på morgonens hembakade bröd
Lunchbuffé med salladsbord, vegetariskt alternativ, fisk och kött, hembakat bröd, smör, lättöl, Sånga-Säbys eget vatten, stilla och kolsyrat, samt kaffe
Eftermiddagsfika med kaffe, te, saft och en inbjudande buffé med både matbröd och bakverk
Trerätters middag inkl måltidsdryck och kaffe
Logi och stor frukostbuffé med nybakat bröd
Fritt val av aktiviteterna nedan

BODYVIVE (kondition och styrka)
Är en träning till musik, som innehåller pulshöjande rörelser, utan hopp, för att förbättra konditionen.
Motståndsträning för att förbättra styrka och stabilitet samt rörlighetsövningar för att förbättra kroppens smidighet.

CXWORX (core-träning)
Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program göra dig stark.
Precis som de andra Les Mills-programmen, levereras ny musik och koreografi var tredje månad. Baserat på banbrytande, vetenskapliga undersökningar är CXWORX det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler.

SH´BAM/BODYJAM (danspass)
Med enkla men ändå heta dansmoves är SH'BAM det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får locka fram stjärnan i dig. Musiken består av allt från listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. SH'BAM är roligt, socialt och träningen får du på köpet. Precis som alla andra Les Mills-program så produceras en ny klass var tredje månad, med ny musik och koreografi.

BODYJAM®
Passar dig som älskar att dansa och samtidigt vill få koordinations- och konditionsträning, utan att du knappt märker det. Koreografin är lite mer utmanande och passar dig som dansat tidigare och vill ha nya dansupplevelser. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken. Du kommer öka din kroppskontroll och lära dig njuta av känslan i dansen.

TRAIN LIKE STONE (funktionell träning)
Train Like Stone är ett funktionellt träningspass där du med kroppsvikt eller redskap utmanas i olika övningar i olika kombinationer. Kondition, styrka & rörlighet i fokus. Ofta i högintensiva block. Train Like Stone är konstant varierat och funktionellt. Rörelser vi gör i vår vardag. Rörelser vi är skapta för att göra. Alltid i olika kombinationer.