Konferenspaket

Inspiration och ideér för er konferens

Välj ett färdigt konferenspaket eller plocka delar som passar er. Vi hjälper er att skräddarsy er konferens så att den blir precis som ni tänkt er och lite till. Likt en showroom vill vi här ge er inspiration och ideér till er nästa konferens. Välkommen in och låt ideérna flöda!

 

Planera konferens

Vi har duktiga och erfarna projektledare som vägleder er från planering till genomförande. Vi finns med hela vägen och kan hjälpa er med allt från deltagarhantering, underhåll och transport.  

 

Hållbarhet

Vi är det mest hållbara alternativet för konferens i Stockholmsområdet. Närproducerat, ekologiskt och KRAV-märkt är ledord för oss. Vi serverar bra mat från Sveriges bönder. Alla menyer är säsongsbaserade, vi är flexibla och vill gärna tillmötesgå era önskemål.

 

Vill ni veta mer innan ni bokar er konferens?

Vi kommer gärna till er och berättar mer om våra konferenspaket och aktiviteter. Självklart tar vi med ett smakprov från vår fikabuffeé när vi kommer. Vill ni istället komma ut och kika på anläggningen? Inga problem, vi hämtar er på ert kontor, visar vår fina anläggning och bjuder på en välsmakande måltid, innan vi kör er tillbaka igen!