Stor konferens i Stockholm på Sånga-Säby i Stockholm

Konferenspaket

Inspiration och ideér för er konferens

Låt oss inspirera er med idéer till nästa konferens. På Sånga- Säby finns alla möjligheter att skräddarsy möten för just era behov.
Välj ett av våra konferenspaket eller välj ut de delar som passar. Vi har lokaler och mötesrum för alla tillfällen och vi hjälper gärna till med vad än ni kan behöva.

Planering och idéer inför er konferens

Sånga-Säbys erfarna projektledare vägleder er, från planering till genomförandet av både konferens och event.

Vi finns med hela vägen och kan hjälpa till med allt från transporter till att boka föreläsare, aktiviteter och underhållning.

Hos oss på Sånga- Säby finns möjligheter till en uppsjö av engagerande och roliga aktiviteter som passar stora som små team. Med naturen inpå knuten är dessutom utbudet av säsongsbaserade aktiviteter stort.

Hållbarhet

Sånga- Säby är en hundraprocentigt klimatneutral konferensanläggning, något vi är ganska ensamma om – än så länge. Vårt ständigt aktiva arbete för att minska vår klimatpåverkan är omfattande och gör oss unika.

Sånga- Säby är det mest hållbara alternativet för konferenser, möten och event i Stockholmsområdet. Vi räknar på våra utsläpp inom allt, från hur och vad vi lagar för mat till transporter både för våra gäster och för vår personal.
Vi serverar bra mat på riktigt, direkt från Sveriges bönder och alla menyer är komponerade och inspirerande efter säsongens råvaror.

Vill ni veta mer innan ni bokar er konferens?

Önskar ni så gör vi gärna ett besök hos er och berättar mer om våra konferenspaket och våra aktiviteter, självklart tar vi med smakprov från vår goda fikabuffé.

Vi kan naturligtvis även hämta upp er på kontoret för en färd ut till Ekerö och Sånga- Säby. Vi bjuder på en välsmakande måltid, innan vi kör er tillbaka igen.