Stor konferens i Stockholm på Sånga-Säby i Stockholm

Konferenspaket

Inspiration och ideér för er konferens

Välj ett färdigt konferenspaket eller plocka delar som passar just er. Vi hjälper till med att skräddarsy er konferens så att den blir precis som ni tänkt er och lite till. Likt ett showroom vill vi här inspirera och ge ideér till er nästa konferens. Välkommen hit och låt ideérna flöda!

Planera konferens

Vi har duktiga och erfarna projektledare som vägleder er från planering till genomförande. Vi finns med hela vägen och kan hjälpa till med allt från deltagarhantering till underhåll och transport.  

Hållbarhet

Vi är det mest hållbara alternativet för konferens i Stockholmsområdet. Närproducerat, ekologiskt och KRAV-märkt är ledord för oss. Vi serverar bra mat från Sveriges bönder. Alla menyer är komponerade efter säsong. Vi är flexibla och vill gärna tillmötesgå era önskemål gällande den mat vi serverar.

Vill ni veta mer innan ni bokar er konferens?

Vi kommer gärna till er och berättar mer om våra konferenspaket och aktiviteter. Självklart tar vi med ett smakprov från vår fikabuffeé när vi kommer. Vill ni istället komma ut och kika på anläggningen? Inga problem, vi hämtar er på ert kontor, visar runt på vår fina anläggning och bjuder på en välsmakande måltid, innan vi kör er tillbaka igen!