Konferenspaket

Vi har massor av ideér för er nästa konferens! Tillsammans kan vi skräddarsy ett konferenspaket för just er och skapa en unik upplevelse för teamet.

Välj ett av våra färdiga konferenspaket eller välj ut de delar ni gillar mest och skapa ett eget upplägg. Vi har lokaler och mötesrum i olika storlekar och teman samt en fantastisk utemiljö med stora möjligheter till aktivitet och upplevelser!

Hos oss får du hjälp av en erfaren projektledare från planering till genomförande av konferens och event. Vii finns med hela vägen och kan hjälpa till med transporter, bokning av föreläsare, underhållning och aktiviteter.

Här på Sånga finns en uppsjö av olika roliga och engagerande aktiviteter som passar allt från små till stora team. Med naturen här på Sånga är dessutom utbudet av säsongsbaserade aktiviteter stort. Läs mer om koferensktiviteter här.

Hållbarhet

Sånga är en helt klimatneutral konferensanläggning, något vi är ganska ensamma om än så länge. Vårt ihärdiga arbete för att minska vår klimatpåverkan är omfattande och gör oss unika.

Idag är Sånga det mest hållbara alternativet för konferenser, möten och event i Stockholmsområdet. Vi räknar på våra utsläpp inom allt, från hur och vad vi lagar för mat till transporter både för våra gäster och för vår personal.

Vi serverar bra mat på riktigt, direkt från Sveriges bönder och alla menyer är komponerade och inspirerande efter säsongens råvaror.

Vill ni veta mer innan ni bokar er konferens?

Vi bokar gärna in ett digitalt möte så vi kan "träffas", berätta mer och svara på era frågor och funderingar.

Vill ni komma hit till Sånga på besök innan ni bokar är ni varmt välkomna på en utomhus-visning!