KONFERENS I STOCKHOLM

Välkommen till Sånga-Säby, ett konferenshotell 35 km från Stockholm

Välkommen till Sveriges mest miljömedvetna mötesplats! När du bokar en konferens i Stockholm hos oss på Sånga-Säby så får du en modern konferensanläggning i en lugn och kreativ miljö vid Mälarens strand. Här finns 143 smakfullt inredda hotellrum med totalt 260 bäddar. För större grupper kan vi ordna extra sovplatser för upp till 310 personer. Här erbjuds konferens i totalt 27 lokaler och grupprum. Den största lokalen rymmer 310 personer, och ger med sina panoramafönster en magnifik utsikt över Mälaren och vår fina ekpark. I lokalerna finns sedvanlig konferensteknik så som projektor, mikrofoner, ljudsystem, hörslinga, blädderblock mm. Naturligtvis finns gratis WIFI på hela området. Vi har även metaplaner, OH och annat smått och gott i våra förråd.

Under våren 2018 renoverades vår anrika Herrgård. Här erbjuder vi exklusiva herrgårdskonferenser, matlagningsaktiviteter och bröllop. Herrgården är uppdelad på tre våningar med eget kök, matsal, salong, konferensrum och sällskapsrum

Maten är ett viktigt inslag under konferensen. Våra kockar jobbar med svenska och närproducerade råvaror från Sveriges bönder, och ser matlagningen som ett hantverk. För sällskap som önskar sitta i egen matsal har vi flera olika alternativ att erbjuda, från stort till smått.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Kika in på våra konferenspaket,erbjudanden eller kontakta oss direkt.

 

KONFERENSANLÄGGNING I STOCKHOLM

Du hittar vår konferensanläggning på Ekerö, Färingsö utanför Stockholm endast 35 kilometer från city och det är det perfekta stället att hålla er nästa konferens i Stockholm på. Vårt konferenshotell i Stockholm befinner sig i en lugn och kreativ miljö för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss. Ni är varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga-Säby!

Förfrågan gäller *
Namn *
Företag
E-post *
Telefon *
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt