Laddar Laddar innehåll ...

Våra utställare 2018

Nedan finner du mer info om våra utställare 2018

Anitas Smycken
Jag skapar egendesignade smycken, tavlor, skålar m.m. i ett handgjort planglas som kommer från USA (Bullseye).
Varje sak jag skapar är unik, de finns bara i ett exemplar.

http://www.123minsida.se/AnitasSmycken/11676564

Birgittas matbod
Birgittas Matbod är ett småskaligt familjeföretag beläget på Öland och drivs sedan tio år tillbaka av familjen Tunhov. I det egna köket tillverkas tomatmarmelad, syltade tomater, olika sorters smaksatt honung från Öland, Öländsk chutney samt toastsenap från recept framtagna av Birgitta Tunhov, som familjen fortsätter att förvalta efter hennes bortgång.
Birgittas Matbod har vunnit flera utmärkelser tex. Brons i SM i Mathantverk 2011 och Gyllene Pumpan 2012

www.birgittasmatbod.se


Ebbadam

"Tidlösa, Moderna, Unika smycken - för den medvetne."
Vi skapar och designar Smycken av äkta silver och/eller sötvattenspärlor.
Vackra, tidlösa och unika smycken som varje kvinna och man känner stolthet att bära!
Vid skapandet av våra smycken använder vi endast material av högsta kvalitet, sterling silver, odlade sötvattenspärlor och halvädelstenar. Alla smycken är handgjorda, vilket gör dem exklusiva och unika.

www.facebook.com/ebbadam/

Fjäderholmarna Choklad
På Stockholms närmaste skärgårdsö - Fjäderholmarna - hittar du öns chokladbutik med egen tillverkning. Här gjuter vi praliner, bräck och chokladkakor med smaker kopplade till Fjäderholmarnas spännande historia. Ett och annat experiment med olika smaksättningar finns också på tillfälligt besök eller kanske för att stanna.

www.fjaderholmarnachoklad.se

Franzéns Charkuterier
Produktionen sker för hand i liten skala för att uppnå en kompromisslös kvalitet. En stor del av produkterna är lufttorkade, både korvar och hela köttbitar. Inspirationen kommer från bland annat italienska, tyska, franska och ungerska korvar av salamityp och och lufttorkade produkter. Franzéns Charkuterie föder vi upp egna linderödssvin med mycket omtanke och giftfritt odlat foder. En grundläggande tanke med Franzéns Charkuterier är genomskinlighet; hela produktionen, från djurhållningen till den färdiga korven ska vara helt öppen för insyn.

http://franzenscharkuterier.se/

Fröjds Hantverk 
Jag heter Ann-Marie Fröjd och är hemmahörande i Stenhamra. Är lite av en mångsysslare och har hållit på med olika hantverk i hela mitt vuxna liv. Egen företagare sedan 2012.
Arbetar gärna med att skapa olika föremål i betong såsom fat, ljusstakar och lyktor samt en hel del
andra föremål. Målar egendesignade snapsglas och ljuslyktor.  Tillverkar också egna smycket såsom handsydda halsband, armband och örhängen där jag alltid använder lås och krokar i sterling silver. Syr också armband i en kombination av pärlor och läder. Har även en hel del andra produkter såsom små vättar i lera, träaskar, pås-påsar till förvaring av kassar.

Glada Fåret
Jag som driver företaget Glada Fåret heter Titti Strömne.
För egen del har fåren följt mig genom livet; med start hos mina föräldrar på gården Björklund, under husdjursagronomutbildningen på Ultuna – men det var framförallt under mitt år som lantbrukselev på olika större fårgårdar i Sverige och utomlands som jag alltmer fick upp ögonen för detta mångsidiga djurslag

http://www.gladafaret.se/

Greenroom spa och massage
Greenroom är det lilla företaget med stort hjärta. Vi arbetar med särskilt utvalda och kvalitativa produkter i våra behandlingar, som alla innehåller så naturliga och välgörande ingredienser som möjligt. Vi som arbetar på och driver Greenroom heter Jenny och Camilla och vi brinner för hälsa och friskvård och ser fram emot att få ta hand om er i någon av våra behandlingar!

http://www.greenroomspamassage.com/

Juntras Grönt
Ute på Färingsö/Ekerö finns jag och min gårdsbutik. I gårdsbutiken har vi nyskördade grönsaker och blommor.
Obesprutade grönsaker & inspirerande miljö!

http://juntrasgront.se/

Kanonholmen
Familjeföretaget Kanonholmen Seafood erbjuder fisk & skaldjur av yppersta kvalitè till både privatpersoner, företag och event. Hos oss hittar du både färskt och fryst, rökt och gravat. Denna resa, fram till dit vi är idag, började redan på 80-talet då två bröder började hantera fisk på diverse olika sätt i Sandarne. Allt från beredning till uppköp av fisk. Självklart är erfarenheten och kunnandet enormt stor inom företaget.

www.kanonholmen.se

Matsbosmilo och Virkkulla
Vi heter Birthe och Amanda och vi gillar att sticka och virka.
På julmarknaden kommer vi att sälja handstickade/virkade barn/baby/dockkläder och lite annat som små barn kan behöva och även tycka om att leka med.

Mitt syrum
Mitt namn är Jasmina Haraldsson och jag designar,syr, broderar, stickar och bakar.
Till Mitt syrum syr jag det jag själv vill ha hemma, änglar och praktiska fina saker.

http://www.mittsyrum.se/

Orchis Mellangård
Orchis Mellangård är ett familjeägt lantbruksföretag beläget i Kumla By på Färingsö i Ekerö kommun. Ekologiska Lamm- och Fårprodukter samt Äggproduktion är våra huvudsakliga inriktningar. Våra marknadsprodukter är framförallt Rökta Lamm- och Fårprodukter, såsom Fårfiol, Fårfilé, Lammhjärta och olika sorters Rökta Lammkorvar, men vi tar också med oss egna Fårskinn, Ull och Garn. Om våra frigående höns och vaktlar vill, har vi också ägg och vaktelägg samt något från den vilda naturen.

Oviken Ost
Familjen Åkermo hälsar Dig välkommen till Oviken Ost!
Oviken Ost driver ett gårdsmejeri som gör ost och andra mejeriprodukter av får, och komjölk. Fårmjölken kommer från våra egna mjölkfår medan komjölken köps in från en närbelägd gård. De flesta av ostarna görs på opastöriserad mjölk då mjölkråvaran är av högsta kvalitet. Gården heter Åkern och har varit i släken Åkermos ägo sedan 1350-talet

http://www.ovikenost.se/

Recolo
Här hittar ni krämer och salvor och oljor till alla era behov. Bas för alla krämer är bivax, cetylalkohol, MF-fett, sheasmör, solrosolja, veefett och vetegroddsolja. Bas för salvorna är bivax, olivolja och vetegroddsolja. Därefter tillsätts de eteriska oljorna vars unika egenskaper används för att uppnå önskad effekt. Individuella önskemål och beställningar kan självklart tillgodoses, det är bara att fråga vad som kan passa just Dig.

http://www.recolo.se/#/home

Sussies Kransgrönt
Dörrkransar, ljuskronor, granhantverk

Ulla Ledin
Mitt namn är Ulla Ledin, pensionär sedan några år tillbaka. Jag designar och skapar handgjorda glasföremål i glasfusingteknik vilket innebär att jag skär till glas för hand, skapar det mönster jag vill ha och därefter smälter samman glasdelarna i het glasugn. För att forma glaset, tex till en skål, krävs ytterligare en bränning i het ugn. Detta har blivit min fantastiskt roliga hobby.
På Sånga Säbys julmarknad kommer jag att ha änglar, tomtar, ljuslyktor, skålar, fat och kanske något ytterligare till försäljning.

Walko
Vi erbjuder en smak av vildmarken. På julmarknaden kommer vi  sälja torkat renkött samt ha försäljning av renskinn för både inom/utomhusbruk, produkter från Rensmide samt ledkryss.

www.walko.se

XS SM MD LG