Att göra på hotellet

Vi erbjuder dig ett hotell med aktiviteter, likväl en vistelse i en lugn och avslappnande miljö intill Mälarens strand, bara några mil från Stockholm City. För dig som hotellgäst finns ett stort utbud av aktiviteter att underhållas av under vistelsen här.

Efter en heldag i möteslokalen, kan det vara skönt att både få röra på sig och få en chans att slappna av och återhämta sig. Du kan njuta av en härlig stund i vår relaxavdelning, som har både pool och bastu samt en brygga för ett dopp i Mälaren. Sånga-Säby är omgiven av vacker natur, perfekt för en promenad och lite ensamtid.

Eftersom vi befinner oss mitt i naturen har vi också ett brett utbud av roliga friluftsaktiviteter, du kan exempelvis låna en av våra kajaker och paddla ut på Mälaren. Som hotellgäst får du tillgång till alla de allmänna utrymmena på anläggningen så som baren, gymet och den mysiga loungen i huvudbyggnaden.

Här har vi samlat alla de olika aktiviteter och utrymmen du som gäst har tillgång till under din vistelse på Sånga-Säby Hotell & Konferens: