Laddar Laddar innehåll ...

Att göra på hotellet

Vi erbjuder dig ett hotell med aktiviteter och en vistelse i en lugn och avslappnande miljö intill Mälarens strand, bara några mil till Stockholm City. Som hotellgäst finns flera aktiviteter att underhållas med under vistelsen.

Efter en heldag i möteslokalen, kan det vara skönt att både få röra på sig och få en chans att slappna av och återhämta sig. Du kan njuta av en härlig stund i vår relaxavdelning som har både pool och bastu samt en brygga för ett dopp i Mälaren. Sånga-Säby är omgiven av vacker natur, perfekt för en promenad och lite ensamtid.

Eftersom vi bor mitt i naturen har vi också ett brett utbud av roliga friluftsaktiviteter, du kan exempelvis låna en av våra kajaker och paddla ut på Mälaren. Som Hotellgäst får du tillgång till alla de allmänna utrymmena på anläggningen så som baren, gymet och den mysiga loungen i huvudbyggnaden.

Här har vi samlat alla de olika aktiviteter och utrymmen du som gäst har tillgång till under din vistelse på Sånga-Säby Hotell & Konferens:

Pool och bastu

Nere i vårt pool- och relaxhus alldeles vid Mälaren finns bastu och pool.

Gym och träning

Vi har ett mindre motionsrum med några träningsmaskiner på hotellet för våra gäster.

Motionsspår

Oavsett om du vill promenera eller jogga så finns motionsspår med belysning

Frisbeegolf

På Sånga-Säby finns en 7-håls frisbeegolfbana i vår ekpark

Boule och kubb

I receptionen finns det kubb och bouleklot att låna för spel i ekparken.

Hotell

Vi erbjuder 100% hållbara hotell i Stockholm med utsikt mot Mälaren. Njut av våra Skandinaviskt designade hotellrum med panoramafönster

Mat & dryck

Vi har en restaurang som jobbar för att varje dag skapa en fantastisk lunchbuffé med utsökta alternativ för alla koster.

Boka konferens

Boka din Konferens i Stockholm idag på Sånga-Säby Hotell & Konferens sveriges mest hållbara konferensanläggning.

XS SM MD LG