The Trainingday

New Year 2017 - 21 januari med Sabina Dufberg och Magnus, Performance by Hagström

Träningsdagen du sent glömmer på inspirerande Sånga-­Säby Hotell & Konferens på Ekerö.
Tuff och enkel träning som ger dig en utmaning efter dina egna förutsättningar.
Vi ger dig inspiration, ny motivation & rörelseglädje inför det nya året.
Vi börjar nu, låt 2017 bli ditt bästa hälsoår.

Sabina Dufberg
Sabina har en gedigen utbildning inom både fysisk och mental hälsa och har över 24 års erfarenhet av att leda andra i träning. Hon har genom åren coachat och utbildat andra tränare likväl som hjälpt allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.
Idag driver Sabina ett par företag inom branschen och är en flitigt anlitad föreläsare, träningskonsult på Sturebadet och har meriter som tv‐profil och tränare för Biggest Loser Sverige. Sabina är även författare till böckerna "Tänk om Tänk rätt" samt "Snygg och Stark ­ den ultimata träningsguiden".

Magnus Hagström
Magnus har över 20 års erfarenhet av att träna och coacha människor. Med en bred utbildning inom både fysisk och mental hälsa jobbar han med allt från att utbilda andra tränare till att coacha och träna den vanliga människan. Med grunden i löpning, konditionsträning och rehab träning älskar han att se människor utvecklas. Han föreläser runt om i Sverige och är författare till "Snabbare starkare löpare", "Spring snabbt hela vägen" och dessutom skriver han i flera olika tidningar. Han driver sitt eget hälsoföretag Performance by Hagström.