Få en en helg fylld med spännande upplevelser och gemensamma minnen. Utforska naturen, njut av aktiviteter för alla åldrar och koppla av i avslappnad miljö.

Sportlovsweekend

Upptäck familjens äventyr på Sånga!

Nu kan ni fira ett makalöst dygn under sportlovet på Sånga, du och din familj, med barn, utan barn, farmor med barnbarn eller bara du med din kära vän. Alla är välkomna!

Vid ankomst på eftermiddagen checkar ni in och lämnar ert bagage på rummet, därefter väntar ett litet äventyr för både stora och små.

Vi har förberett en promenadslinga på 2 km som passar både små som lite större barn. Längs med slingan finns en tipspromenad för hela familjen. I mitten av promenaden hittar ni Jaktstugan, här sprakar elden fint när ni kommer och blir serverade varma drycker tillsammans grillad korv och smores (marshmallows, nutella och mariekex). Barnen får gärna grilla sina egna marshmallows, och för dom som vill så får man gärna med hjälp av föräldrarna låna en kniv och tälja sina egna grillpinnar.

Väl tillbaka finns det tid att vara på rummet, pulkaåkning om vädret tillåter, njuta av vår sjöbastu och pool, kanske vågar till och med någon av er ta ett vinterbad?

Middagen är omsorgsfullt komponerad och kommer i tre serveringar bestående av flera mellanrätter där ett kärleksfullt, modernt och hållbart hantverk skapar magiska matupplevelser gjorda på framförallt lokala och svenska råvaror. Barnen får givetvis en egenkomponerad meny.

Om det fortfarande finns energi kvar efter middagen väntar tävlig och skratt med pingis, biljard och shuffleboard.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig lantlig hotellfrukost som avslut på ett makalöst dygn.

När: Lördag 2 mars 2024

Pris vuxen: från 1590 kr per person del i dubbelrum

Pris barn: 0-3 år gratis

Pris barn: 4-12 år halva priset

Incheckning: från kl 13.00

Utcheckning: senast kl 11.00


Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.