Ett makalöst erbjudande för dig som bor på Ekerö

Sånga älskar Mälaröarna

Vad vore Ekerö och Sånga utan alla ni som bor på öarna? För oss är ni lokala gäster lika viktiga som utsocknes.

Vi vill jättegärna visa upp nya Sånga och erbjuder därför ett makalöst julerbjudande till alla på Mälaröarna. För det här superpriset får ni en övernattning i nya sköna sängar, en julbordsupplevelse utöver det vanliga och en riktigt god hotellfrukost.

Den rykande heta glöggen serveras utomhus vid den brinnande Ofyren innan julbordets start, självklart med något gott till. Väl till bords blir ni serverade tre sorters sill med klassiska tillhör som sharing som start. Det kallskurna och ett urval av olika delikatessostar från Smakriket hämtar ni själva sen i egen takt och smak från det stora buffébordet inne i Gillet. Det varma hittar ni i anslutning till köket tillsammans med vårt härliga köksteam som gärna berättar mer om julrätterna.

Sist men inte minst dukas dessertbordet upp i Trädgården, vår mysiga lounge intill stora baren. Njut av en makalös blandning av klassiskt, sött, salt, choklad, maräng och frukt och bär. En perfekt julbordsavslutning för både stora och små. 

Upplev ett härligt dygn tillsammans med någon du tycker om!

Pris? 1090 kr / person (ordinarie pris 1990 kr / person)

Hur? Boka på info@sanga-saby.se eller här på hemsidan, uppge koden EKERÖ

Incheckning från 15.00

Utcheckning senast kl 11.00

För att lyxa till det lite extra kan ni lägga till 150kr/per person och får då tillgång till vår nyrenoverade sjöbastu med pool. Här kan ni njuta i loungen, ta en värmande bastu med efterföljande dopp i den sköna poolen eller för de modiga – ett kallbad i Mälaren!

Uppgradering till deluxerum 250 kr/pers

Uppgradering till svit 500 kr/pers

Enkelrumstillägg 400 kr

Varmt välkomna!

Minst en person per rum måste vara folkbokförd i Ekerö kommun för att weekenderbjudandet ska gälla och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Uppge koden EKERÖ vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.