En makalös sinnesupplevelse med kallbad, vackra omgivningar och en matupplevelse långt utöver det vanliga!

Kallbadsweekend

Skäm bort dig själv och ditt sällskap, njut av de vackra omgivningarna och upplev Sånga.

Under er weekendvistelse har ni tillgång till vår Sjöbastu och pool, och för den som vågar är ett kallbad i Mälaren möjligt då vi håller isfritt runt kallbadsbryggan. Där finns bänkar och krokar för handdukar och väskor. (Tänk på att aldrig kallbada ensam) Morgonrock finns på rummet så ni slipper frysa efter badet.

För den aktiva ligger vårt upplysta motionsspår ett stenkast från huvudbyggnaden, där hittar ni det nya utegymmet och vår Mindfulness-stig.

Måltiderna vi serverar är en stor del av upplevelsen och är omsorgsfullt komponerade av köket. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska bönder.

Kvällen inleds i vår lounge där ni serveras välkomstdrink med tilltugg. Därefter intar ni er middag bestående av mellanrätter i tre serveringar, i vår mysiga restaurang.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en makalöst god hotellfrukost.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.