Sätt guldkant på veckans mest uppskattade veckodag med ett mysigt dygn hos oss!

Fredagsjulmys

Skäm bort dig själv och ditt sällskap, njut av de vackra omgivningarna och fira in helgen med en makalös upplevelse på Sånga.

Här möts ni av en riktigt svensk jul och allt som hör till. Traditionella rätter som fräschats till och skruvats upp, smaker har förhöjts och fantastiska råvaror som förädlats av våra skickliga kockar, från den inledande bordsserverade sillen till det avslutande dessertbordet!

I paketet ingår vårt julbord med en sharingupplevelse som start – en riktigt trevlig matupplevelse. Ni får en god natts sömn i nya sköna sängar i ett av våra nyrenoverade dubbelrum. Ni vaknar upp och startar helgen med vår härliga hotellfrukost, fylld med lokala läckerheter och egna specialiteter.

Direkt utanför dörren hittar ni vårt upplysta motionsspår som är vackert juldekorerat att utforska fredag eftermiddag eller lördag fömiddag.

Varmt välkomna på ett mysigt dygn på ett juligt Sånga!

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.