Sätt guldkant på veckans mest uppskattade veckodag med ett mysigt dygn hos oss!

Fredagsjulmys

Bland eldkorgar och brinnande Ofyrer i det vackra vinterlandskapet får ni avnjuta välkomstglöggen och ett juligt tilltugg innan ni rör er in i värmen.

Där möts ni av en riktigt svensk jul och allt som hör till. När ni sätter er till bords serveras sillar i olika former och potatis vid bordet. Därefter står julbordet uppdukat med traditionella rätter som fräschats till och skruvats upp, med smaker som förhöjts och fantastiska råvaror som förädlats av våra skickliga kockar.Precis när ni mätta och belåtna lutat er tillbaka så dukas dessertbordet upp i vår lounge Trädgården.

I paketet ingår glögg och litet tilltugg samt julbord med ett makalöst dessertbord. På fredagar och lördagar kommer vi bjuda på härligt musikunderhållning under eftermiddagen och kvällen. Ni sover i sköna sängar och efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig lantlig frukost.

Direkt utanför dörren hittar ni vårt upplysta motionsspår som kommer vara juldekorerat att utforska fredag eftermiddag eller lördag fömiddag.

Varmt välkomna på ett mysigt dygn på ett juligt Sånga!

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.