Ge kärleken en minnesvärd weekend full av passion och glädje!

Alla hjärtans weekend

Njut av ett makalöst dygn i kärlekens tecken. Skäm bort er med afternoon wine, varma eller kalla bad i sjöbastun, naturen och en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Här får ni tid att släppa vardagen och bara var en stund.

Under er vistelse ingår vår mysiga sjöbastu med inomhuspool och för den som vågar – ett friskt dopp i Mälaren. Vill ni röra på er i friska luften så tipsar vi om vårt upplysta motionsspår med utegym som ligger endast ett stenkast från huvudentrén.

Middagen är omsorgsfullt komponerad och kommer i tre serveringar bestående av flera mellanrätter där ett kärleksfullt, modernt och hållbart hantverk skapar magiska matupplevelser gjorda på framförallt lokala och svenska råvaror. Efter middagen är brasan tänd, baren öppen med shuffle och biljard för skratt och tävling.

Restaurangen öppnar 18.00 ni väljer själva er middagstid vid incheckningen.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en makalöst god hotellfrukost, kanske Stockholms bästa?!

Incheckning från 15.00

Bubbel & Snittar

Sjöbastu med pool öppet mellan 15.00-19.00

Middag från 18.00

Frukost mellan 8.00-10.30

Utcheckning 11.00

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.