Bröllop & Fest

Perfekt plats för både bröllop och fest!

På vackra Sånga-Säby ordnar vi både bröllop och fest. Vi hjälper er att skapa minnen för livet. Vi har festlokaler för stora och små sällskap och många ideér om ni vill ha hjälp med inspiration.

Maten vi serverar består av råvaror som är ekologiska och närodlade. Vill ni erbjuda övernattning för era gäster finns 143 rum till förfogande. Dagen efter dukar vi upp frukost eller varför inte en härlig brunch för er och era gäster!

Idyllisk miljö för bröllop

Små eller stora bröllop, en dag eller kanske tredagars bröllop? På Sånga-Säby finns det bara möjligheter och vi hjälper er att skapa just er perfekta bröllopshelg eller bröllopsdag! Vi ordnar allt från sommarbröllop till vinterbröllop. För de lite mindre sällskapen kan vi erbjuda Herrgårdsbröllop. Läs mer om de olika alternativen lite längre ner.

Visning av anläggningen

Vill ni komma ut på en visning av anläggningen? Självklart! Kontakta oss för tillgänglighet och information på receptionen@sanga-saby.se eller ring oss på

08-560 480 00

Lokaler för alla slags fester

På Sånga-Säby kan ni hålla allt från stora fester i ladan, banketter, party med dans, mingel på terrassen eller fest i tältet nere under ekarna. Möjligheterna är många!