Junior fastighetsmedarbetare

Sånga är mötesplatsen som är belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar med det Moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse tillsammans.

Till vår framtidsresa söker vi nu en junior medarbetare till vår fastighetsavdelning. Du kommer att arbeta i ett team som består av två personer just nu och där den ena personen är chef över avdelningen och den du rapporterar till. Tillsammans sköter ni de dagliga rutinerna kring yttre trädgårds-och fastighetsskötsel. Bland annat kommer du att klippa gräsmattor, klippa buskar, rensa ogräs och trimma vid behov, snöröja och skotta, hantera sopor, bära möbler, möblera lokaler, måla och utföra enklare felavhjälpande underhåll med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har viss vana eller är intresserad av fastighetsskötsel och/eller trädgårdsskötsel och är nyfiken på att lära sig vår verksamhet. Meriterande är avslutad gymnasieutbildning, gärna trädgårdsutbildning. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, samt att kunna förstå och uttrycka sig på engelska. Dator är ett självklart arbetsredskap hos oss som du är van att arbeta med. (E-post, Officepaketet). Vidare ser vi att du är händig, har intresse av teknik, gärna bred kompetens inom detta område och har förmåga att se vad som behöver göras och kan ta eget initiativ till förbättringar.

Vem söker vi?

Som person är du serviceorienterad, initiativrik och en självgående problemlösare. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt
förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Din läggning är positiv och du har förmågan att dela din energi med andra. Sedan förstår du också vikten av att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästernas bästa och tillsammans har kul på jobbet.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. 

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Fastighets- och säkerhetschef Joakim Bernholm på joakim.bernholm@sanga-saby.se

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknapp nedan. Intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök till junior fastighetsmedarbetare här.