Laddar Laddar innehåll ...

Julaktiviteter

Passa på att gör en rolig aktivitet när du har din konferens hos oss vid jul. Här finner du ett axplock av vad vi erbjuder
    Julbygget -- pepparkakshusbygge
Att bygga pepparkakshus är en mysig, trevlig och prestigelös aktivitet i goda vänners lag. Här skapar lagen sina egna riktiga pepparkakshus med dekoration av nonstop, glasyr, bomull och marsipangrisar. Med julmusik och en stor dos kreativitet skapar vi den genuina julkänslan.
Pågår inomhus under ca 1,5 timme.
Max 200 deltagare.
     
    Tomteverkstaden
Tomteverkstaden är för alla som älskar julpyssel och tävlingar. Med hjälp av julens alla hemligheter kommer vi försöka att sätta er lite på det hala. Här krävs det finess, kreativitet samt samarbetet i gruppen för att lösa alla hemligheter. En kul och mysig inomhusaktivitet i julens tecken är vad deltagarna har att se fram emot!
Pågår inomhus under ca 1,5 timme.
Max 200 deltagare.
     
    Julruschen
Med "Rulla nöten", "Bygga skumtomten" och 10 andra julinspirerande utmaningar busar vi till det lite extra under 1 timme. Vi delar in er i lag och sedan väljer ni själva ut er egen Tomtenisse som ska möta de övriga lagens Tomtenissar i roliga utmaningar.
Pågår inomhus under ca 1 timme.
Max 100 deltagare.
     
    iJulklappjakten
Vill ni syresätta huvudet efter en lång dag inomhus har ni den perfekta aktiviteten här!
Med iPads som en del av utrustningen ska ni i denna galna och fartfyllda julklappsjakt försöka utföra så många julrelaterade uppgifter som möjligt. Men tiden är knapp och uppgifterna många. Här går inget att ta för givet, utan det gäller att alla i laget plockar fram sina vassaste tävlings (ren)horn för att ha en chans att ta hem 1:priset.
Pågår utomhus under ca 1,5 timme.
Inget maxantal deltagare.
     
    iJulquizen
iJulquizen är för er som vill göra något avkopplande inomhus men kanske har lite ont om tid. Här kan ni se fram emot en annorlunda frågesport med iPads och julen som tema, med mycket kluriga överraskningar. Julquizen gör ni lagvis i en bar, lobby eller i en möteslokal.
Pågår inomhus ( fungerar även utomhus) under ca 45 minuter. Inget maxantal deltagare.
     
  Isskulptering
Isskulptering med jultema är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.
Pågår utomhus under ca 1,5 timme
Inget maxantal deltagare.
XS SM MD LG