TEAMBUILDING AKTIVITETER I STOCKHOLM

Söker du spännande företagsevent, utmanande gruppaktiviteter, teambuilding övningar, en oförglömlig temafest, inspirerande föreläsare eller professionell underhållning, du väljer - vi fixar.

Vi hjälper er även med att utforma mötets innehåll. Ibland kan det handla om att boka en inspirerande talare, fylla en välbehövd paus eller att hitta den röda tråden som ska löpa genom hela mötet. Vill ni dekorera lokalen, ljussätta matsalen eller åka hit med båt så ordnar vi det.

En konferens behöver inte bara betyda långa möten. Ta en paus för uppbyggande och roliga gruppaktiviteter där vi väljer vilka aktiviteter ni vill göra. Bland våra teambuilding aktiviteter hittar du saker som femkamp, ribbåt, kajakpolo och mycket mer!


Här på hemsidan finner du ett litet axplock av vad vi erbjuder och om du inte hittar vad du söker så tveka inte att kontakta oss så kan vi skräddarsy er nästa teambuilding konferens.

För frågor, prisuppgift och bokning av ert företagsevent, kontakta oss på telefon 08-560 480 10 eller via mailen info@sanga-saby.se

VÅRA TEAMBUILDINGAKTIVITETER

Vi kan garantera att ni inte kommer att ha tråkigt när ni befinner er på vår konferensanläggning. Bland våra aktiviteter ingår roliga saker som segway, bondekamp, femkamp och mycket mer. Svårt att välja? Vi skräddarsyr ert företagsevent och hittar gruppaktiviteter som passar för just ert företag. Vi är övertygade om att ni kommer att trivas hos oss på Sång-Säby och vara nöjda med er vistelse här, välkomna!