Laddar Laddar innehåll ...

Hovmästare

Nu söker vi en kvällshovmästare till natursköna Sånga-Säby

Som hovmästare kommer du att aktivt bidra till en positiv matupplevelse på Sånga Säby. Vår vision är att servera konferensbranschens bästa mat. Vi garanterar produkter från Sveriges bönder och vi premierar ekologiska och KRAV-märkta livsmedel.

Din främsta arbetsuppgift blir att bidra till att Sånga Säbys gäster får en personlig service när de besöker vår anläggning på kvällar och helger. Du kommer bland annat att leda och coacha restaurang - och barpersonalen, ansvara för och leda i service mot kund, budgetansvar och schemaläggning av personal. I ditt arbete ingår även att ansvara för genomförandet av bröllop och större arrangemang hos oss.

Du kommer att arbetsleda en grupp om ca 5 personer plus extrapersonal. Du rapporterar till restaurangansvarig. I tjänsten finns möjlighet till personalbostad för en person eller hel familj.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en person som trivs i en organisation som präglas av serviceanda och stor frihet. Du har lätt för att ta kontakt med och hantera olika typer av människor och situationer. Som person är du driven och ambitiös, du har ett gott affärsmannaskap med ett kreativt sinne. Det är viktigt att du är målinriktad och kan strukturera ditt arbete självständigt. Du har erfarenhet av att leda andra och din sociala förmåga får andra människor att lyssna till dig samtidigt som du skapar ett gott förtroende.

Vi söker dig som
Har minst två års erfarenhet som hovmästare eller motsvarande ledarroll inom hotell- eller restaurangbranschen.
Har grundkunskaper om vin och tillämpningen av alkohollagen.
Du har bra ledaregenskaper och har ett coachande förhållningssätt.
Flytande svenska i tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 augusti eller enligt ök.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand inom en miljö- och klimatmedveten organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en organisation som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Vi har tillgång till övernattningsbostäder och kan även erbjuda lägenhet att hyra för permanent boende för en person eller hel familj.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Vi vill ha din ansökan senast fredag den 14 juli.
Frågor om tjänsten? Kontakta restaurangansvarig Liza Rosén, liza.rosen@sanga-saby.se 073 080 07 01. Vi ser fram emot din ansökan!

XS SM MD LG