Laddar Laddar innehåll ...

Våra utställare

Nedan finner du mer info om våra utställare

Anitas Smycken
Jag skapar egendesignade smycken, tavlor, skålar m.m. i ett handgjort planglas som kommer från USA (Bullseye).
Varje sak jag skapar är unik, de finns bara i ett exemplar.

http://www.123minsida.se/AnitasSmycken/11676564

 

BonnÖlsta
BonnÖlsta syr produkter till häst, hund och till dig som vill ha något extra till sig själv eller en vän. Våra hantverksprodukter är tillverkade i en kombination av naturtextilier och läder. För att spara på jordens resurser är återvinning viktig för BonnÖlsta
Med hjälp av vår läderverkstad  kan du återuppliva allt gammalt läder och lämna in sadlar, ridstövlar mm.

http://www.bonnolsta.se/

Ebbadam
"Tidlösa, Moderna, Unika smycken - för den medvetne."
Vi skapar och designar Smycken av äkta silver och/eller sötvattenspärlor.
Vackra, tidlösa och unika smycken som varje kvinna och man känner stolthet att bära!
Vid skapandet av våra smycken använder vi endast material av högsta kvalitet, sterling silver, odlade sötvattenspärlor och halvädelstenar. Alla smycken är handgjorda, vilket gör dem exklusiva och unika.

http://www.ebbadam.se/

Ekerö Keramik och Design
Hos Ekerö Keramik och Design hittar du handgjord keramik med det enkla och naturliga som inspiration. Jag som driver Ekerö Keramik och Design heter Therése Ahlin Lindersson, jag bor tillsammans med min familj i ett hus på Ekerö, där jag också har min verkstad. Efter många år i reklambranschen bestämde jag mig för att pröva mina egna vingar och få utlopp för den kreativitet som jag så länge haft omkring mig. Våren 2015 startar jag min verkstad och njuter av att varje dag inspireras av de nya utmaningar som man som nybliven keramiker har förmånen att brottas med.

http://www.ekerokeramik.se/

Glada Fåret
Jag som driver företaget Glada Fåret heter Titti Strömne.
För egen del har fåren följt mig genom livet; med start hos mina föräldrar på gården Björklund, under husdjursagronomutbildningen på Ultuna – men det var framförallt under mitt år som lantbrukselev på olika större fårgårdar i Sverige och utomlands som jag alltmer fick upp ögonen för detta mångsidiga djurslag

http://www.gladafaret.se/

 

Juntras Grönt
Ute på Färingsö/Ekerö finns jag och min gårdsbutik. I gårdsbutiken har vi nyskördade grönsaker och blommor.
Obesprutade grönsaker & inspirerande miljö!

http://juntrasgront.se/

Jämtlands Vingård och Örtagård Öst
För 30 år sedan började vi, två bröder i Jämtlands inland, att experimentera med förädling av de bär och den frukt som man hittar i skogarna runt gården där vi bor. Med stöd av recept från en gammal kokbok, som länge gått i arv i släkten, skapade vi en modern metod för tillverkning av sylt och saft men även nektar och vin. Vi skaffade egna bin och nära relationer med de bästa odlarna i trakten. Snart hade vi byggt en vingård i farfars gamla lada och så blev Öster Övsjö "Byn med vin och bin". Nu levererar vi från vårt varumärke Örtagård Öst och vårt bolag Jämtlands Vingård till några av världens bästa restauranger.

Mariannelunds Karamellkokeri
Varmt välkommen till Mariannelunds Karamellkokeri! Vi är ett anrikt gammalt familjeföretag i godisbranschen. Vår tillverkning sker efter hantverksmässiga metoder och gamla, hemliga recept.
Företaget har funnits sen 1929, och vi har ett 25-tal olika sorters karameller,chokladbollar, klubbor och annat smågodis. Vi tillverkar även vår populära senap efter eget recept.

http://www.karamellkokeri.se/

Mimmi Design
Jag formger kläder i linne för alla som känner glädje av att klä sig färgglatt och personligt. För mig är skapandet snarare en livsstil än flyktig trend. Därför är det också en sann lycka när kunden hittar sitt personliga plagg och ofta kommer tillbaka och förnyar garderoben. Inspirationen hämtar jag från stillheten i naturen, fågelkvitter, familjen, färgerna och glädjen att få skapa med mina händer. Så kom hit, Du också, för att ta del av det tidlösa linnets olika strukturer och alla inspirerande färger i en jordnära och konstnärlig kollektion.

http://www.mimmidesign.se

Oviken Ost
Familjen Åkermo hälsar Dig välkommen till Oviken Ost!
Oviken Ost driver ett gårdsmejeri som gör ost och andra mejeriprodukter av får, och komjölk. Fårmjölken kommer från våra egna mjölkfår medan komjölken köps in från en närbelägd gård. De flesta av ostarna görs på opastöriserad mjölk då mjölkråvaran är av högsta kvalitet. Gården heter Åkern och har varit i släken Åkermos ägo sedan 1350-talet

http://www.ovikenost.se/

XS SM MD LG