Laddar Laddar innehåll ...

Träningsmeny

Vi erbjuder tillsammans med Mälarö Träningsverk en härlig mix av träningspass för grupper. Hittar du inte det du önskar, hör av dig så löser vi det. För mer information och priser kontakta vår bokning på 08-560 480 10 eller info@sanga-saby.se

YINYOGA
Yin yoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Man utför alla övningar på golvet och man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. 

BODYBALANCE
Är en perfekt blandning av Yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik.

BODYVIVE (kondition och styrka)
Är en träning till musik, som innehåller pulshöjande rörelser, utan hopp, för att förbättra konditionen.
Motståndsträning för att förbättra styrka och stabilitet samt rörlighetsövningar för att förbättra kroppens smidighet.

CXWORX (core-träning)
Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program göra dig stark.
Precis som de andra Les Mills-programmen, levereras ny musik och koreografi var tredje månad. Baserat på banbrytande, vetenskapliga undersökningar är CXWORX det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler.

SH´BAM/BODYJAM (danspass)
Med enkla men ändå heta dansmoves är SH'BAM det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får locka fram stjärnan i dig.Musiken består av allt från listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. SH'BAM är roligt, socialt och träningen får du på köpet. Precis som alla andra Les Mills-program så produceras en ny klass var tredje månad, med ny musik och koreografi.
Bodyjam
BODYJAM® passar dig som älskar att dansa och samtidigt vill få koordinations- och konditionsträning, utan att du knappt märker det. Koreografin är lite mer utmanande och passar dig som dansat tidigare och vill ha nya dansupplevelser. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken. Du kommer öka din kroppskontroll och lära dig njuta av känslan i dansen.

TRAIN LIKE STONE (funktionell träning)
Train Like Stone är ett funktionellt träningspass där du med kroppsvikt eller redskap utmanas i olika övningar i olika kombinationer. Kondition, styrka & rörlighet i fokus. Ofta i högintensiva block. Train Like Stone är konstant varierat och funktionellt. Rörelser vi gör i vår vardag. Rörelser vi är skapta för att göra. Alltid i olika kombinationer.

GRIT
Instruktören är med dig och gruppen på golvet och motiverar dig till nästa nivå i din träning. 30 minuter högintensiv träning med explosiv musik. Vi använder oss utav en stång, plattor och en bräda. GRIT är för dig vill ta dig till nästa nivå.

BOOTCAMP (Träning utomhus)

BODYCOMBAT (tuff konditionsträning)
Är ett pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportdrömmar och ha kul! Träna till inspirerande musik och med tekniker från karate, taekwando, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare.

XS SM MD LG